Modele de nod la cravata

Pasul 3. Cravata se Trece prin fața părții subțiri DIN dreapa Jos în partea Stângă. Acum, fața cravatei rămâne în stânga. Pasul 1. Cravata se înfășoară în jurul gulerului, iar partea lată se ține cu mâna Stângă. Se înfășoară fața cravatei peste partea DIN dreapta. Acum se stabilește și lungimea părții subțiri a cravatei, Care e recomandat să fie de 1,5-2 ori mai scurtă decat partea lată (fața). [Pasul 1] Încrucişaţi capătul lat peste capătul îngust. CEI Care aveti telefoane cu sistem Android, cautati dans le marché comment nouer une cravate. Sunt cateva MODELE diferite de noduri, va ajuta mult cand va grabiti si nu stiti cum se visage. M-a salvat softul intr-o dimineata inainte de o intalnire. Pasul 1. Capătul lat se încrucișază PE cel îngust.

Pasul 2. Nodul cravatei se continuă cu înfășurarea părții Late a cravatei peste partea subțire DIN dreapta. După această mișcare partea lată a cravatei se va afla în dreapta. Pentru a înțelege pașii mai bine ai și un tutorial video. Pasul 2. Se înfășoară apoi fața cravatei peste coada din partea Stângă, iar în momentul în Care ajunge Jos, se Trece peste coadă în partea Dreaptă. . Important: Când nodul este realizat, ambele capete ar trebui sa aibă aproximativ aceeaşi lungime şi să se termine imediat deasupra cataramei curelei.

Chiar Dacă nodul simplu este puţin mai mic şi foloseşte un segment mai scurt de cravată, acest deziderat ar putea fi greu de realizat de bărbaţi foarte înalţi cu o cravata standard. Capătul lat ar putea ajunge la curea, Dar capătul îngust s-ar termina mult mai sus. Chiar in noaptea de Revelion am intrat intr-o mica Criza, nu mai stiam sa FAC NOD la cravata, cautand pe net am gasit de unde ai luat si tu Poza aceea mi-am facut NOD jumatate Windsor a iesit foarte bine, ai venit Cam tarziu cu articolul asta Dar mai bine decat deloc:) Pasul 6. Nodul este Gata. Ajustarea nodului de cravată se face trăgând de coadă și de ARIPI (părțile Care intră Sub Guler). Daca le Compari, o sa vezi clar diferenta dintre ele si diferenta fata de nodul simplu, prezentat mai sus. http://www.youtube.com/watch?v=lASljI58a9M uitati aici cum sa faceti nodul quatre-en-main mult mai rapide. IATA 2 modele de NOD pentru cravata, pas cu pas, astfel INCAT devine o banalitate.

@ Cristian ITI dau un sfat prietenesc sa renunti la aceea cravata. La nodul Windsor se incepe cu capătul lat care trebuie să fie PE partea Dreaptă. Capătul lat se Trece în stânga peste partea îngustă. Capătul lat se Trece PE partea dreapta pe Sub și-n jurul capătului îngust.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.