Modele pat de mijloc

Modèle Boema C568 (M-CI). Les dortoirs mobila. La acest Pat eleganta si atmosfera plina de séctie te va.. Modèle Dalma C332M. Un dortoirs ou MIC nu inseamna neaparat un spatiul in care nu trebuie si nu poti sa.. Modèle Anubis 306 (CI-CED). Pat tapitat DIN piele. Te invitam intr-o Lume unde rafinamentul este Rega.. Modèle aureus G04CI. Succesul unui ambiant Perfect STA dans imbinarea confortului cu un aspect Natural.

= =.. Modèle Silver 373 (CI-CED). Dortoir Orului Tau ITI subliniaza personalitatea: inventiva, calda, Moderna.. Pat tapitat ce surprinde si aduce un plus de rafinament dans Dortoir orul dumneavoastra. Utilitatea patului este Data de somiera rabatabila prevazuta cu pistoane PE gaz ce ofera un acces Comod catre spatiul de depozitare generos. Confortul este asigurat prin tapitarea integrala a cadrului de Pat Dar Si a tabliei fapt ce ofera atat un design de exceptie Dar Si o senzatie placuta la atingere. Paturile tapitate contesa beneficiaza de o constructie robusta PE un schelet format DIN Casete inchise rigidizate cu Elemente metalice. Tapiteria cadrului de Pat este realizata cu piele Ecologica de CEA mai buna calitate iar pentru tablie a fost aleasa o Combinatie speciala Formata dintr-un Strat de burete si piele Ecologica termoformata-piele Ecologica Pik soft. Suportul pentru saltea ofera, confort, rezistenta Dar Si conditii perfecte de ventilare a saltelei. Somiera este construita PE cel mai recomandat sistem-Rama Metalica si lamele flexibile din lemn stratificat. Deși Sitiera ideea preconcepută că alcoolul te ajută să dormi, pentru că are un efect sedativ, în Realitate consumul băuturilor alcoolice înainte de culcare te împiedică să dormi Profund și să ai un somn sănătos. Află mai multe despre efectele alcoolului asupra somnului PE blog.

Pentru dimensiuni Consult FISA TEHNICA de mai jos FISA TEHNICA dimensiuni click pe Imaginez PT. Download FISA TEHNICA accesaţi Pagina noastră de pornire şi lăsaţi-vă Inspirat de selecţia noastră de Paturi. De asemenea, puteţi să vizitaţi magazinul JYSK DIN Zona DVS., unde angajaţii noștri stau la dispoziţia DVS. Atunci Când căutaţi un Pat Nou, unul dintre aspectele de care trebuie să ţineţi CONT este dimensiini potrivită a cadrului patului.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.